Forside / Om os

Nu står MuteBox endnu stærkere

Vi har været i Løvens Hule, og Løverne var helt solgte. Både Mia Wagner, Jakob Risgaard og Jesper Buch bød på vores virksomhed, MuteBox. Det var et stort og udfordrende valg, men vi endte med at vælge Jesper Buch som den eneste investor.

Jesper og hans team af dygtige medinvestorer, har hjulpet med at styrke virksomheden og skabe mulighed for vækst. Ingen kæde er stærkere end det svageste led, og et team af kompetente investorer, har hjulpet med at strømline forretningen indenfor alt fra salg til produktion. Nu er MuteBox 110% klar til at opgradere dit arbejdsmiljø!

Den perfekte telefonboks

MuteBoxen blev udviklet over en periode på 12 måneder af et dedikeret team af dygtige designere, møbelsnedkere og ingeniører. MuteBoxen er perfektioneret ned i mindste detalje, hvorfor vi i dag ikke tøver med at kalde MuteBoxen for den perfekte telefonboks til kontoret.

I dag produceres MuteBoxen i Danmark side om side med store danske brands som B&O, Fritz Hansen og Montana.

"Vi vil gøre en positiv forskel for menneskers trivsel nationalt og internationalt."

Skab glæde

Alle fortjener et godt arbejdsmiljø.

Kvalitet

Vi leverer fremragende produkter og en uovertruffen service, der tilsammen giver den højeste værdi for vores kunder. 

Integritet

Det vi gør, gør vi ordentligt - og på en ansvarlig måde.

“Åbne kontormiljøer er populære som aldrig før, men det går ud over produktiviteten, trivslen og effektiviteten. MuteBoxen er en omkostningseffektiv måde, hvorpå man får det bedste ud af det åbne kontormiljø - og vinder arbejdsglæden tilbage”

“Før i tiden blev medarbejdere fysisk nedslidte af hårdt arbejde. I dag bliver de psykisk nedslidte af et dårligt fysisk arbejdsmiljø. I vores del af verden bør mennesker ikke blive syge af stress og mistrivsel. Derfor har vi skabt MuteBox”

Lej MuteBox

Billigere end kafferegningen. Ingen uforudsete omkostninger.

Lej 895,-/md + moms