Mødeboks

Få alle specifikationer - Download dem herunder

Fokusering

Det tager op imod 20 min. at blive fokuseret igen efter en lille forstyrrelse. Vores lydboks sørge for, at distraktioner ikke opstår.

Koncentration

Over 50% af alle mennesker har svært ved at koncentrere sig i åbne kontorer, med en lydboks bliver du ikke én af dem.

Produktivitet

Vidste du, at du er optil 15% mindre produktiv i et åbent kontormiljø, samenlignet med en lydboks.

Mødeboks – skab effektive rammer på arbejdspladsen

Har du en arbejdsplads, hvor det nogle gange er svært at holde fokus? Er rammerne til at arbejde koncentreret og effektivt ikke altid til stede, fordi der bliver taget telefonopkald og snakket i de åbne lokaler? Så har vi løsningen på din udfordring.

En mødeboks kan være lige præcis det, du har brug for. Den kan nemlig være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø, hvor støj og forstyrrende lyde elimineres. Det kan være denne ene ting, der er med til at skabe effektive rammer, hvor der er plads til alle.

Er du interesseret i at høre mere om de mange fordele, der er ved en mødetelefonboks? Læs med her, og bliv klogere på, hvorfor det kan betale sig at investere i en MuteBox.

Se MuteBoxen

Det sker der, når du tager et telefonopkald i det åbne rum

Lad os kigge lidt nærmere på scenariet, hvor du ikke har en mødeboks på arbejdspladsen. Vi antager, at du sidder i et åbent kontorlandskab eller på et fælleskontor med flere medarbejdere.

Forstyrrelse #1

Din telefon ringer, og du tager den selvfølgelig med det samme. Det er en kunde, der har nogle spørgsmål. Du svarer selvfølgelig på spørgsmålene og har færdiggjort opkaldet inden for ganske få minutter.

Forstyrrelse #2

Der går nu en halv time, og nu ringer din telefon igen. Det er en samarbejdspartner, der vil snakke om en aftale, I har. Det er et længere opkald, der trækker ud. Du bliver siddende på din plads, imens du taler med samarbejdspartneren.

Prøv en MuteBox

Hvad er en mødetelefonboks?

En mødetelefonboks minder meget om de traditionelle telefonbokse, som du måske kender fra gader og stræder fra år tilbage. En mødetelefonboks er dog tilpasset helt andre rammer, da det netop er en boks, der skal bruges i erhvervsøjemed, f.eks. på et kontor.

På mange måder vil en mødeboks ligne en traditionel telefonboks, da den har ca. samme form og størrelse. Det, der adskiller en mødeboks fra en telefonboks, er, at den er fremstillet i særlige materialer, der er med til at give den nogle bestemte egenskaber.

Boksen består f.eks. af lydisolerende materialer. Det betyder, at lyde hverken trænger ind i boksen eller ud af den. Det er en fordel, som kan være gavnlig på mange forskellige kontorer, hvor der ofte skal foretages telefonopkald.

Prøv en mødetelefonboks

Pointen ved en mødetelefonboks

Selvom det kun drejer sig om to opkald inden for ganske kort tid, forstyrrer du de kolleger, der deler kontor med dig. Det er ikke, fordi de gerne vil lytte med eller snage. Rent instinktivt kan de ikke lade være med at rette deres opmærksomhed mod dit telefonopkald.

De små forstyrrelser kan derfor være med til at påvirke de øvrige medarbejderes produktivitet. Helt automatisk kommer de til at sænke tempoet, fordi de retter fokus mod flere forskellige steder.

I løbet af en dag kan det løbe op i mange forstyrrelser, der sænker effektiviteten gevaldigt. Det betyder, at arbejdstempoet daler, og I når ikke lige så meget, som I ellers ville have gjort. Det kan gå ud over bundlinjen.

Se MuteBoxen

Investér i en mødeboks, og oplev den positive effekt

Alle disse forstyrrelser kan dog sagtens elimineres. Det er her, at en mødetelefonboks kommer ind i billedet. Med en mødeboks bliver de forstyrrende elementer fjernet fra det åbne kontor. Det kan gøre en stor forskel på en arbejdsplads. Det bliver langt nemmere for alle at koncentrere sig om det, I er i gang med. I vil ikke blive forstyrret af, at de personer, der er nødt til at tale i telefon. En mødeboks vil nemlig isolere lyden, så den bliver holdt inde i boksen og ikke forstyrrer arbejdsomgivelserne uden for boksen. Alle på arbejdspladsen vil hurtigt mærke en forskel. Den enkelte medarbejder vil være mere produktiv. Sidst på dagen vil man føle, at man har nået meget mere, end man plejer. Den øgede koncentration har derfor en positiv indflydelse på produktiviteten. Det er noget, der tydeligt kan ses på bundlinjen. En mødeboks er derfor en investering, der kan betale sig. Faktisk vil den tjene sig selv hjem på den lange bane.

Investér i en mødeboks

Hav et mere seriøst telefonmøde i en mødetelefonboks

Med en mødeboks kan du foretage et opkald med god samvittighed. Du vil nemlig ikke forstyrre de andre i lokalet. Det er dog ikke den eneste fordel, der er ved en mødeboks.

Med en MuteBox vil du også se en positiv effekt, når det er dig, der benytter boksen. Skal du f.eks. foretage et seriøst og vigtigt opkald, er det rart med professionelle rammer.

Det er næsten pinligt at tale seriøst med nogen, hvis der er larm ude i lokalet, der gør det svært at føre en samtale. En mødeboks er derfor også til dig, der ønsker mere ro til at koncentrere dig om dit telefonopkald.

Du vil bedre kunne fokusere på, hvad der bliver talt om i løbet af opkaldet. Det vil derfor også gøre det nemmere for dig at huske, hvad der er blevet aftalt. En mødeboks er derfor både til gavn for dig inde i boksen og folk uden for boksen.

Fortrolighed får en helt ny betydning med en lydisoleret mødeboks

Er fortrolighed et vigtigt nøgleord i løbet af din arbejdsdag? Så er en lydisoleret mødeboks et must. Den er med til at sikre, at det kun er dig og vedkommende i den anden ende af røret, der hører, hvad I taler om.

Der findes f.eks. flere brancher, hvor fortrolighed spiller en afgørende rolle. Det gælder bl.a. bank- og advokatbranchen.

Fortrolighed kan dog også være et vigtigt parameter i andre situationer. Det kan f.eks. være, at du har behov for at foretage et privat opkald, som du ikke ønsker, at hele kontoret skal være en del af. Her kan en mødeboks gøre det mere trygt at føre en telefonisk samtale.

Med en MuteBox er lydisoleringen alfa omega. Vi har derfor brugt lang tid på at udvikle en løsning, som lever op til de krav, der er til lydisolering.

Se MuteBoxen

En mødetelefonboks, hvor der er plads til at arbejde

I vores mødeboks er der gjort plads til, at du kan lave din egen lille arbejdsstation. Der er nemlig sørget for alt det nødvendige. Der er et lille bord, hvor du enten kan sidde eller stå ved. Ønsker du at sidde, passer en høj barstol eller tilsvarende perfekt ind i boksen.

På bordet er der plads til, at du kan have din computer stående, og du kan have en blok ved siden af, hvis du skal tage noter i hånden. Derudover er der sørget for strømforsyning i mødetelefonboksen. Du kan derfor sagtens oplade din elektronik, mens du arbejder.

Som en ekstra detalje er der sørget for godt arbejdslys inde i boksen. Der er monteret LED-lys, som kan tændes og slukkes efter behov. Glasdøren til mødeboksen gør dog også, at der kan komme lys ind i mødeboksen. Det er også med til at skabe mere rummelighed i mødeboksen.

Se MuteBoxen

Gå ikke på kompromis med æstetikken

Funktionaliteten er selvfølgelig det vigtigste, når det kommer til en mødetelefonboks. Vi mener dog ikke, at funktionaliteten skal være på bekostning af æstetikken. Vi har derfor udviklet en mødeboks, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd.

Vi har skabt en boks, som giver noget unikt til kontoret. Det har vi bl.a. gjort ved nøje at udvælge materialer, der passer sammen, og som har et pænt helhedsudtryk. Intet er derfor overladt til tilfældighederne.

Akustikpanelerne på siden er bl.a. også med til at gøre boksen flot at se på. Der er derfor mange af elementerne, der har flere funktioner. Det er med til at skabe en helhed, der fungerer på enhver arbejdsplads.

Se den perfekte telefonboks

Benyt en mødeboks for din egen skyld

En mødetelefonboks behøver dog langtfra kun at være et sted, hvor du ringer ud. Det kan også være et sted, hvor du opholder dig, når du har brug for at koncentrere dig.

Har du f.eks. en vigtig opgave med en kort deadline, der kræver al din opmærksomhed, kan det være en fordel at trække dig tilbage. Det kan du gøre i en mødeboks. Der er derfor mange forskellige scenarier, hvor en mødeboks er helt uundværlig at have på arbejdspladsen.

Se MuteBoxen

Du bestemmer, hvor mødetelefonboksen skal stå

En anden smart detalje ved vores mødeboks er, at den ikke behøver at have en fast plads. Vores montør kommer og monterer den for dig, og det er dig, der bestemmer, hvor den skal stå.

Skulle du på et senere tidspunkt have behov for at flytte boksen et andet sted hen, kan det sagtens lade sig gøre. Mødeboksen er nemlig mobil. Det er også en fordel, hvis arbejdspladsen skal flytte til nye lokaler. Her kan I blot tage mødeboksen med jer til den nye adresse. En mødetelefonboks er derfor en investering, der følger virksomheden og ikke lokalerne.

Se MuteBoxen

Løs akustikproblemerne med en mødeboks

Selvom en mødetelefonboks er yderst praktisk, når det kommer til arbejdssituationer, har den også andre formål. Med vores MuteBox får du flere fordele, der er med til at forbedre arbejdsmiljøet.

Boksen i sig selv er med til at bryde lyden i rummet, hvilket kan hjælpe på akustikken. Vi har dog taget skridtet videre i kampen mod dårlig akustik på kontoret.

Vi har monteret akustikpaneler på mødeboksens sider. Det gør en stor forskel for rumklangen i lokalet. Akustikpanelerne er med til at absorbere støjende lyde, så de ikke bliver kastet rundt i rummet. Det er med til at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø. Selvom mødeboksen ikke er i brug, har den derfor stadig et formål.

Opgradér dit arbejdsmiljø

Produceret i Danmark – kvalitet frem for alt

Når du vælger vores mødetelefonboks, får du en løsning, der er produceret i Danmark. Vi har en fast producent, hvor vi kan følge fremstillingsprocessen på tæt hold. Det gør, at vi kan sikre en høj kvalitet – hver gang.

For kvaliteten er netop noget, der er vigtig for os. Vi ved nemlig, hvor stor en forskel det kan gøre på arbejdspladsen, at der er valgt kvalitetsmaterialer. Vores høje kvalitet er med til at skabe bedre arbejdsforhold, hvor der er plads til, at alle kan arbejde mere effektivt og koncentreret. Det er noget, der kan betale sig i enhver virksomhed.

Er du interesseret i at høre mere om, hvorfor en MuteBox er den rigtige løsning på din arbejdsplads? Kontakt os her på siden.

Oplev MuteBox og bestil i dag

Oplev MuteBox