MuteBox i praksis: Kundecases viser fordelene ved støjreduktion og forbedret arbejdsmiljø med MuteBox One og MuteBox Meet

MuteBox: Glade kunder oplever øget ro, effektivitet og øget trivsel på arbejdspladsen. 

MuteBox i praksis: Kundecases viser fordelene ved støjreduktion og forbedret arbejdsmiljø med MuteBox One og MuteBox Meet

Åbne kontorlandskaber og storrumskontorer kan til tider være udfordrende, når det kommer til støj og koncentration. Vi er en dansk designvirksomhed, der har fundet løsningen på dette problem ved at tilbyde højkvalitets mødelokaler og telefonbokse, som MuteBox One og MuteBox Meet, der er skræddersyet til at forbedre arbejdsmiljøet og medarbejdertrivsel. I dette indlæg dykker vi ned i MuteBox i praksis og præsenterer nogle af de virksomheder, der allerede har oplevet de mange fordele ved MuteBoxes.

 

Nicklas Meyer, Partner

 

Nicklas fortæller, at det har været svært at finde en balance mellem de åbne kontorlokaler og mødelokalerne. Med MuteBox One og MuteBox Meet har han og hans medarbejdere fået den fleksibilitet, de har brug for, uden at det går ud over deres arbejdspladsens udseende og design.

 

Kim Søgaard Nielsen, CEO, TEXTA A/S

 

Kim fortæller, at deres MuteBoxes, både MuteBox One og MuteBox Meet, er i brug hele tiden og er blevet en uundværlig del af deres kontor. De har haft en fantastisk indvirkning på arbejdsmiljøet og trivslen, hvilket også har smittet af på produktiviteten. Han overvejer endda at investere i flere MuteBoxes for at optimere arbejdspladsen yderligere.

 

 

Per Hein, Leder, Slagteriet Erhvervsudvikling

 

Per fortæller, at før MuteBoxes blev implementeret, var gangene fyldt med folk, der talte i telefon og forstyrrede deres kolleger. MuteBox One og MuteBox Meet har løst dette problem og skabt en langt mere rolig og koncentreret arbejdsatmosfære for hele virksomheden.

 

Sðley H. Hammer, Hugskotið

 

Sðley fremhæver den fantastiske service hos MuteBox og fortæller, at alle på kontoret er vilde med deres nye MuteBox One og MuteBox Meet. Disse telefonbokse og mødelokaler er blevet populære løsninger, som alle medarbejdere benytter sig af og værdsætter.

 

Andreas Lang, Head of Search, Search Partners

 

Andreas fortæller, at MuteBoxes, herunder både MuteBox One og MuteBox Meet, nærmest har frigjort et ekstra mødelokale. Nu er der ikke længere en enkelt person, der optager et stort mødelokale for at tale i telefon. Dette har skabt mere plads og muligheder for effektivt at udnytte kontorets ressourcer.

MuteBox har en række fordele, som kunderne oplever i deres arbejdsmiljø. Her er nogle af de mest fremtrædende fordele, som kunderne har delt:

 

  1. Reduceret støj: MuteBox hjælper med at dæmpe støj i åbne kontorlandskaber, hvilket skaber et mere roligt og koncentreret arbejdsmiljø.
  2. Forbedret produktivitet: Ved at skabe et roligere arbejdsmiljø øger MuteBox medarbejdernes produktivitet og effektivitet.
  3. Fleksibilitet og pladsbesparelse: MuteBox muliggør en mere fleksibel og effektiv udnyttelse af kontorpladsen, uden at optage store mødelokaler.
  4. Øget medarbejdertrivsel: Med mindre støj og forstyrrelser oplever medarbejderne en højere grad af trivsel og arbejdsglæde.
  5. Stilfuldt design: MuteBox kombinerer funktionalitet med et attraktivt og moderne design, der passer godt ind i forskellige kontormiljøer.

Ønsker du også at opnå øget effektivitet, ro og trivsel, så står vi klar til at hjælpe dig. 

 

Få adgang til vores forskningsrapport