Framehouse

Det CO2-neutrale hus – Framehouse

Den daglige brug af MuteBox gør en kæmpe forskel i Framehouse.

Martin, Framehouse

Framehouse

Det er næsten som at træde et skridt ind i skoven, når man besøger Framehouse en efterårsdag i oktober. Framehouse er et erhvervs- og kontorfællesskab, med beliggenhed i Dragør. Til daglig huser Framehouse forskellige profiler med en travl hverdag spækket med nye opgaver.

Hos MuteBox har vi en stor interesse i at lære vores kunder bedre at kende og finde ud af, hvordan MuteBox gavner dem i deres hverdag og skaber en forskel.

Framehouse skiller sig ud fra andre kontorfællesskaber i både arkitektonisk, stilmæssig og energimæssig forstand. Det er arkitekt John Foldberg Lassen, der står bag huset. John er normalt tilknyttet internationale projekter, men kunne ikke modstå muligheden for at skabe noget nyt i Dragør. John har skabt et hus, der er et inspirerende billede på fremtidens kontorfællesskab. Et kontorfællesskab inspireret af træladebygninger med unikke trækonstruktioner, der danner rammerne for åbne kontormiljøer, som kan indrettes på forskellige måder.

Derudover er huset helt CO2-neutralt og næsten selvforsynende.
Bæredygtighedselementet spiller også en stor rolle for MuteBox, hvor elementer er lavet af både certificeret træ og genbrugsmaterialer.

Ejer af Framehouse, Martin Kvist Madsen fortæller med et smil, hvordan det faktisk var nogle af hans lejere, der opfordrede ham til at tage fat i MuteBox.

”Det var faktisk på opfordring fra nogle af vores lejere, at vi investerede i MuteBoxene. Vi havde sammen en klar forventning om, at de kunne bidrage til det daglige behov til private telefonsamtaler, små videomøder osv.”

Den opgave har MuteBox i den grad klaret ifølge Martin, som også udtrykker, at han i hverdagen får god feedback, og selv er én af de mange flittige brugere. Derudover synes Martin, at MuteBox kan beskrives med tre ord: ”Flot, funktionel og indbydende”.

MuteBox er skabt for at skabe trivsel på arbejdspladsen, mindske støj og ikke mindst øge muligheden for plads i kontorets mødelokaler. I mange åbne kontorlandskaber har man set en naturlig tendens til, at telefonsamtaler er blevet taget inde i mødelokalerne for ikke at forstyrre kollegaer, der arbejder koncentreret. Det øger dog presset på mødelokalerne, hvilket er et stort problem i forhold til planlagte interne og eksterne møder.

”Vi har valgt MuteBox, da de passer ind i vores hus, og de har lidt samme DNA, som vi har. Det er certificeret træ, og det er genbrugsmaterialer. Det er spot on til vores hus. Derudover havde vi også havde mulighed for at lave locations, hvor det nu nærmest ser ud som om, at huset er bygget omkring MuteBoxen,” fortæller Martin. ”Det er det selvfølgelig ikke, men MuteBox passede rigtig godt ind her,” afslutter han.

Vi glæder os til at fortsætte rejsen sammen med Framehouse og til at lære flere af vores kunder bedre at kende. Vil du gerne dele din MuteBox oplevelse, så hører vi meget gerne fra dig.

Læs mere
Kim Søgaard Nielsen, Texta A/S

Se kundecase
Nicklas Meyer, PL & Partners

Se kundecase
Sara, Capital of Children

Se kundecase

Oplev MuteBox

Bestil i dag

Se produkter

100 dages returret

To års garanti