PL & Partners

PL & Partners er en vigtig spiller på det digitale marked i Norden

Vi bor jo i nogle store, åbne kontorlokaler, og det har været svært for mig at få puslespillet til at gå op mellem mødelokalerne

Nicklas Meyer

PL & Partners

Sociale medier udvikler sig hele tiden, og det kan være svært at følge med før en ny opdatering eller feature lander. Annoncering via sociale medier er blevet en vigtig del af en virksomheds marketingsmiks, og det er noget, der er med til at skabe nye vækstmuligheder for virksomheder.

PL & Partners er den førende virksomhed inden for annoncering på Instagram og Facebook i Norden, og så har de også en MuteBox på deres kontor.

Når man møder Nicklas Meyer, der til daglig er operativ chef og partner i det digitale annonceringsbureau, er man ikke et sekund i tvivl om, at der er fart over feltet i det åbne kontorlandskab ude i Sydhavnen, og at internettet aldrig ”sover”.

Flere opgaver førte til pladsmangel
PL & Partners har de seneste år været i en rivende udvikling. Opgaverne er blevet større og mere omfattende, og der er kommet flere ombord på skibet, med kurs mod mere vækst og synlighed.

”Vi bor jo i nogle store, åbne kontorlokaler, og det har været svært for mig at få puslespillet til at gå op mellem mødelokalerne,” forklarer Nicklas Meyer, når vi spørger til, hvorfor de anskaffede sig MuteBoxe til deres kontor.

”Vi er et bureau, som har vækstet gevaldigt over de sidste mange år, og det har skabt nogle forhold i mødelokalerne, som har gjort dem relativt pressede. Efter at vi har fået MuteBoxe, så kan vi se, at stemningen i vores åbne kontorlokaler er blevet mere afslappet. Vi kan altså holde de virtuelle og telefoniske 1-til-1 møder i vores MuteBoxe i stedet for at allokere et helt mødelokale til dem,” fortæller Nicklas med et smil.

Desuden fremhæver Nicklas, at MuteBoxene på kontoret har været med til at skabe en bedre ro omkring det at tage private telefonsamtaler i løbet af dagen.

Mere plads for få penge
MuteBoxen er skabt for at skabe bedre trivsel, mindske stress og danne rammer for forskellige typer af samtaler og onlinemøder. Særligt i storbyen er det omkostningsfuldt at leje store kontorlokaler. Det er derfor også værd at fremhæve, at MuteBoxen er med til at skabe mere plads og rum.

”Jeg føler faktisk, at jeg har købt kvadratmeter til mit kontor. Udover at jeg synes, at de er hamrende flotte og pryder kontoret, så synes jeg, at det er befriende, at jeg på så lille en plads kan få et ekstra mødelokale.”

MuteBox er dansk design i alt sin enkelhed og produceret i bæredygtige materialer, der er med til at tilføje personlighed og karakter til kontoret.

Indretning med MuteBox
Hos MuteBox er vi altid klar til at vejlede og sparre i forhold til optimal indretning af kontoret. Vi er ikke længere end et opkald væk, og det er altid muligt at besøge os og opleve funktionaliteten og designet, og fornemme den forskel, som boksene kan bidrage med.

”Det, der overraskede mig, var faktisk, hvor nemt det var at bestille, og hvor hurtigt at man fik den leveret og implementeret på kontoret. Men også hvor nemt det var fra start af – der var ikke noget onboarding, det var bare afsted,” fortæller Nicklas.

Der behøves altså ikke at være langt fra tanke til handling. Det er desuden værd at fremhæve, at der er to års garanti på en MuteBox og 100 dages returret.

Covid-19 har skabt forandringer
Hele verden har været påvirket af Covid-19. For mange virksomheder er arbejdsgangene blevet ændret totalt, og igen har digitaliseringen for mange været den eneste sikre vej til at kunne mødes, arbejde og handle. Desuden har pandemien også i høj grad sat en stopper for hverdagens mange små og store fysiske møder.

”Under pandemien har vi oplevet en voldsom stigning i antallet af onlinemøder. Derfor har det været rart, at vi har kunne trække os ind i MuteBoxen og holde onlinemøder i fortrolighed og i gode professionelle omgivelser,” afslutter Nicklas.

MuteBox har udviklet et produkt med behagelig LED belysning og perfekt ventilation, der sørger for en behagelig temperatur. Desuden er der er monteret to stikkontakter, så man ikke skal bekymre sig om opladning.

Vi vil gerne have lov til at sige tak til Nicklas og PL & Partners for at vi måtte komme på besøg på deres flotte kontor. De bekræfter os i, at vi hos MuteBox er med til at skabe mere mental og fysisk plads hos den enkelte. En forskel der gavner fællesskabet og individet.

Læs mere

Se flere cases

Martin Kvist-Madsen, Framehouse

Se kundecase
Kim Søgaard Nielsen, Texta A/S

Se kundecase
Sara, Capital of Children

Se kundecase

Oplev MuteBox

Bestil i dag

Se produkter

100 dages returret

To års garanti