Test

PL er nice

Martin, Framehouse

Den daglige brug af MuteBox gør en kæmpe forskel i Framehouse.

Framehouse title

Rubrik framehouse

Det er næsten som at træde et skridt ind i skoven, når man besøgerFrameHouse en efterårsdag i oktober. FrameHouse er et erhvervs- ogkontorfællesskab, der har beliggenhed i Dragør. Til daglig huser FrameHouseforskellige profiler med en travl hverdag spækket med nye opgaver, der skaberforandring.

Hos MuteBox har vi en stor interesse i, at lære vores kunder bedre at kende ogfinde ud af, hvordan MuteBoxen gavner dem i deres hverdag og skaber en forskel.FrameHouse skiller sig ud fra andre kontorfællesskaber i både arkitektur, stilog energimæssigt. Det er arkitekt John Foldberg Lassen, der står bag huset.John er normalt tilknyttet internationale projekter, men kunne ikke modståmuligheden for at skabe noget nyt i Dragør. John har nu skabt et hus, der ivores optik er et inspirerende billede på fremtidens kontorfællesskab. Etkontorfællesskab inspireret af træladebygninger med unikke trækonstruktioner,der danner rammerne for åbne kontormiljøer, som kan indrettes på forskelligemåder. Lige præcis dette falder godt ind i MuteBox ånd, og vi føler os hjemme idenne tankegang.Derudover er huset helt CO2-neutralt ognæsten selvforsynende. Bæredygtighedselementetspiller en stor rolle for MuteBox, da vi selv udelukkende bygger medcertificeret træ og genbrugsmaterialer.  Ejer af FrameHouse, Martin Kvist Madsen fortæller med et smil, hvordan detfaktisk var nogle af hans lejere, der opfordrede ham til at tage fat i MuteBox.”Det var faktisk på opfordring fra nogleaf vores lejere, at vi investerede i MuteBoxene. Vi havde sammen en klarforventning om, at de kunne bidrage til det daglige behov til privatetelefonsamtaler, små videomøder osv.”Den opgave har MuteBox i den grad klaretifølge Martin, som også udtrykker, at han i hverdagen får god feedback, og selver én af de mange flittige brugere. Derudover synes Martin, at MuteBoxen kan beskrives med tre ord: ”Flot, funktionel og indbydende”.

MuteBoxen er skabt med den forudsætning om at skabe trivsel på arbejdspladsen,mindske støj og ikke mindst øge muligheden for plads i kontorets mødelokaler. Imange åbne kontorlandskaber har man set en naturlig tendens til, attelefonsamtaler er blevet taget inde i mødelokalerne for ikke at forstyrrekollegaer, der arbejder koncentreret. Dette øger dog presset på mødelokalerne,hvilket er et stort problem i forhold til planlagte kundemøder samt de interne.Det er desuden et direkte forstyrrende element ved et kundebesøg, når kundenankommer til et mødelokale, hvor der foregår en anden aktivitet.

 

”Vi har valgt MuteBox, da de passer ind i voreshus, og de har lidt samme DNA, som vi har. Det er certificeret træ, og det ergenbrugsmaterialer. Dette er spot on til vores hus. Derudover havde vi ogsåhavde mulighed for at lave locations, hvor det nu nærmest ser ud som om, at huseter bygget omkring MuteBoxen” fortæller Martin os med et smil. ”Deter det selvfølgelig ikke, men MuteBox passede rigtig godt ind her,” afslutterMartin. Det var en stor fornøjelse at besøge FrameHouse, og vi glæder os til atfortsætte rejsen og lære flere af vores kunder bedre at kende. Vil du gernedele din MuteBox oplevelse, så høre vi meget gerne fra dig. Tak til Martin Kvist Madsen for at medvirke.

Læs mere

Vores kundecases

Martin Kvist-Madsen, Framehouse

Læs kundecase
Kim Søgaard Nielsen, Texta A/S

Læs kundecase
Nicklas Meyer, PL & Partners

Læs kundecase

Oplev MuteBox

Bestil i dag

Oplev MuteBox

100 dages returret

To års garanti