PL & Partners

PL & Partners er en vigtig brik i Nordens digitale puslespil

Vi bor jo i nogle store, åbne kontorlokaler, og det har været svært for mig at få puslespillet til at gå op mellem mødelokalerne

Nicklas Meyer

PL & Partners

Alle sociale medier udvikler sig hele tiden, og det kan være svært at følge med før en ny opdatering eller feature lander. Annoncering er en vigtig del af at drive forretning i vores tid. Sociale medier kan have en større effekt, end vi umiddelbart antager. Den effekt kan skabe nye vækstmuligheder for virksomheder.

Alle sociale medier udvikler sig hele tiden, og det kan være svært at følge med før en ny opdatering eller feature lander. Annoncering er en vigtig del af at drive forretning i vores tid. Sociale medier kan have en større effekt, end vi umiddelbart antager. Den effekt kan skabe nye vækstmuligheder for virksomheder.

I Danmark har vi den virksomhed, som bruger flest penge på Facebook og Instagram annoncering i hele norden. Den virksomhed hedder PL & Partners, og udover at være førende inden for annoncering, så har de også en MuteBox på deres kontor.

Når man møder Nicklas Meyer, der til daglig er operativ chef og partner i det digitale annonceringsbureau, er man ikke et sekund i tvivl om, at der er fart over feltet i det åbne kontorlandskab ude i Sydhavnen, og at internettet aldrig ”sover”.

Flere opgaver førte til pladsmangel
PL & Partners har de seneste år været i rivende udvikling. Opgaverne er blevet større og mere omfattende, og der er kommet flere ombord på skibet, der har til formål at sætte kurs mod mere vækst og synlighed.

”Vi bor jo i nogle store, åbne kontorlokaler, og det har været svært for mig at få puslespillet til at gå op mellem mødelokalerne”, forklarer Nicklas Meyer, når vi spørger til, hvorfor at de bestilte MuteBox til deres kontor.

”Vi er et bureau, som har vækstet gevaldigt over de sidste mange år, og det har skabt nogle forhold i mødelokalerne, som har gjort dem relativt pressede. Efter at vi har fået MuteBox, så kan vi se, at stemningen i vores åbne kontorlokaler er blevet mere løs. Vi kan altså holde de virtuelle og telefoniske one to one møder i vores MuteBox i stedet for at allokere et helt mødelokale til dem”, fortæller Nicklas med et smil.

Desuden fremhæver Nicklas, at MuteBoxene på kontoret har været med til at skabe en bedre ro omkring det at tage private telefonsamtaler i løbet af dagen.

Mere plads for få penge
MuteBoxen er skabt med en forudsætning om at skabe trivsel, mindske stress og skabe rammerne for forskellige typer af samtaler og onlinemøder. Særligt i storbyen er det omkostningsfuldt at leje store kontorlokaler. Det er derfor også værd at fremhæve, at MuteBoxen på sin enestående måde kan være med til at skabe mere plads og rum.

”Jeg føler faktisk, at jeg har købt kvadratmeter til mit kontor. Udover at jeg synes, at de er hamrende flotte og pryder kontoret. Så synes jeg, at det er befriende, at jeg på så lille en plads kan få et ekstra mødelokale.”

Udover at skabe plads, så er MuteBoxen også designet efter traditionel dansk design i alt sin enkelhed og i bæredygtige naturmaterialer. Dette kan tilføre kontoret noget personlighed og karakter.

Indretning med MuteBox
Hos MuteBox er vi altid klar til at vejlede og ikke mindst sparre i forhold til indretning med MuteBoxen, og hvordan den kan skabe en forskel for den enkelte virksomhed. Vi er ikke længere end et opkald væk, og det er altid muligt at besøge os og opleve funktionaliteten, designet og fornemme den forskel, som telefonboksen kan bidrage med.

”Det, der overraskede mig, var faktisk, hvor nemt det var at bestille, og hvor hurtigt at man fik den leveret og implementeret på kontoret. Men også hvor nemt det var fra start af – der var ikke noget onboarding, det var afsted”, fortæller Nicklas med et grin.

Der behøves altså ikke at være langt fra tanke til handling. Det er desuden værd at fremhæve, at der er to års garanti på en MuteBox og 100 dages returret.

Covid-19 har skabt forandringer
Hele verden har været påvirket af Covid-19. For mange virksomheder er arbejdsgangene blevet ændret totalt, og igen har digitaliseringen for mange været den eneste sikre vej til at kunne mødes, arbejde og handle. Desuden har pandemien også i høj grad fået sat en stopper for hverdagens mange både små og store vigtige fysiske møder.

”Under pandemien har vi oplevet en voldsom stigning i antallet af onlinemøder, som vi afholder. Derfor har det været rart, at vi har kunne trække os ind i MuteBoxen og holde de her online møder i dyb fortrolighed og i gode professionelle omgivelser”, afslutter Nicklas.

For nogle vil det måske føles underligt at skulle opholde sig i flere timer i en telefonboks. MuteBox har udviklet en ventilation, der sørger for en behagelig temperatur og en behagelig LED belysning, der ikke er for kraftig og til irritationen for øjnene. Desuden er der er monteret 2 stikkontakter, så man ikke skal bekymre sig om opladning.

Både som digital- og detailvirksomhed må man være forberedt på markant forandring fra dag til dag i denne tid. Covid-19 har særligt lært os at vores stærke kompetencer er at turde tage chancer, lave markante ændringer og vigtigst af alt ikke være bange for at finde nye brikker til puslespillet.

Vi vil gerne have lov til at sige tak til Nicklas og PL & Partners for at vi måtte komme på besøg på deres flotte kontor. De bekræfter os i, at vi hos MuteBox er med til at skabe mere mental og fysisk plads hos den enkelte. En forskel der gavner fællesskabet, og på sin helt egen m

Læs mere

Se flere cases

Martin Kvist-Madsen, Framehouse

Se kundecase
Kim Søgaard Nielsen, Texta A/S

Se kundecase
Sara, Capital of Children

Se kundecase

Oplev MuteBox

Bestil i dag

Se produkter

100 dages returret

To års garanti